Günümüzde inci beyazı dişler sosyal açıdan önemli bir varlık haline geldi. Kar beyazı bir gülümsemenin sahipleri daha genç ve çekici görünürler, kendilerine güvenirler ve bu nedenle daha mutludurlar.

Diş hekimleri diş beyazlatma için çeşitli profesyonel yöntemler sunar.Görev aynı zamanda basit ve karmaşıktır. Dişleri 10-12 ton kadar açabilen ve bir diş ziyareti çerçevesinde gerçekleştirilen, en etkili ve aynı zamanda güvenli olan diş beyazlatmayı arıyorsunuz. Akdeniz Ağız Diş’daki kliniğimizde profesyonel diş beyazlatma yapılmaktadır.

Kendini kanıtlamış diş minesi beyazlatma yöntemlerinden, profesyonel diş beyazlatmanın faydalarından, diş beyazlatma fiyatından, nasıl yapıldığından ve beyazlatmanın risklerinden bahsedeceğiz. Yazımızda profesyonel diş beyazlatmadan maksimum etkiyi nasıl elde edebileceğinize dair ipuçları bulacaksınız. Mükemmel bir gülümsemeye doğru bir adım atmaya hazır mısınız?  O zaman başlayalım!

Diş beyazlatma, estetik diş hekimliğinde dişlerin görünümünü iyileştirmeyi amaçlayan bir işlemdir. Lekeleri gideren ve emayenin rengini bozan ağartma maddelerinin kullanımını içerir. Bu sayede dişlerinizi daha parlak ve beyaz hale getirebilirsiniz. Ağartma maddeleri kural olarak hidrojen peroksit ve karbamid peroksit içerir.

Diş beyazlatmanın en büyük avantajı gülüş estetiğinin iyileştirilmesidir. Bu anlaşılabilir bir durumdur çünkü prosedür bu nedenle yapılır.Diş beyazlatma işlemi doğru ve deneyimli bir diş hekiminin gözetiminde yapılırsa hasta şunları elde eder:

Dişi en çabuk ne beyazlatır?

Her evde bulunabilecek basit yöntemlerle sarı dişlerinizi daha beyaz hale getirebilirsiniz. Elbette anlık bir beyazlatma olmayacaktır ancak düzenli ve doğru uygulama ile iyi bir etki beklenmektedir. Evde diş beyazlatmanın en popüler yöntemlerini ele alalım.

Diş minesinin koyulaşmasına neden olan ürünleri ortadan kaldırmak beyaz bir gülümsemeyi korumanın kolay bir yoludur. Dişlerinizi beyazlatmak için kahve ve çaydan kaçının çünkü bunlar dişlerinizin yüzeyini lekeleyen maddeler içerir. Eşit miktarda limon suyu ve su karışımı, dişlerin beyazlığını geri kazandırarak ağız boşluğunu dezenfekte eder.Diş minesinin sararmasını önlemek ve azaltmak için en önemli şey düzenli ağız hijyenidir.

Dişlerinizi evde aşağıdakileri kullanarak beyazlatabilirsiniz:

Dişteki sarı lekeler nasıl geçer?

Dişlerdeki sarı lekelerden nasıl kurtulurum? Yöntemler, oluşma nedenlerine bağlıdır. Yumuşak lekeler varsa profesyonel tedaviye gerek yoktur ancak ağız hijyenine dikkat etmeniz ve iyileştirmeye çalışmanız gerekir.

Her altı ayda bir, yumuşak ve sert plakların profesyonel temizliğini yapacak bir diş hekimi-terapisti tedavi almalısınız. Uzman yardımı ile dişlerdeki sarı plak ve lekeler yok olacağı gibi bir daha da çıkmayacaktır.

Akdeniz Ağız Diş kliniğimizdeki doktorlar aşağıdaki tedavi seçeneklerini kullanır:

Diş mineniz yeterince sağlam değilse veya dişlerinizde ciddi bir estetik sorun olan şiddetli sarı plaklardan şikayetçiyseniz, doktorunuz kaplama veya lumineer gibi dekoratif kaplamaların uygulanmasını önerebilir. Bu tür kaplamalar doğal dişleri mükemmel bir şekilde taklit eder ve sadece renklerinin değil aynı zamanda şekillerinin, boyutlarının ve çeşitli diş kusurlarının düzeltilmesine de olanak tanır.

Dişteki kahverengi lekeler nasıl çıkarılır?

Dişlerdeki kahverengi lekeler çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve uygun tedavilerle azaltılabilir. Dişlerdeki kahverengi lekelerin giderilmesi için öneriler:


Profesyonel diş temizliği ve diş beyazlatma tedavileri de kahverengi lekelerin etkili bir şekilde giderilmesine yardımcı olabilir.

Her insanın dişleri farklıdır, bu nedenle kahverengi lekelerin nedenini belirlemek ve en uygun tedavi planını oluşturmak için Akdeniz Ağız Diş kliniğimizde diş hekiminize danışmanız önemlidir.

Diş beyazlatma riskli mi?

Ev yapımı beyazlatma yöntemleri ucuzdur, deneyler yapabilirsiniz. İstenmeyen rengi gidermek için dişçiye gitmek için bir saat harcamanıza gerek kalmayacak. Ancak evde diş beyazlatma dişlerinizi maksimum 2-3 ton kadar parlaklaştıracaktır ve zararlı olabilir.

Diş beyazlatma ZOOM zararlı mı?

Sayısal çalışmalar ve klinik denemeler, hastalarımızdan alınan kanıtlar, doktor gözetiminde yapılan profesyonel diş beyazlatmanın  güvenli olduğunu göstermektedir.

Jel, hassas dişlere kimyasallar içerir. İlk birkaç gün, soğuk ve sıcak meyve sularına, sert yiyeceklere ve midyelere karşı olumsuz bir reaksiyon olabileceğinden, özel bir "beyaz" diyete ve tedavi alıp diş hekiminin tavsiyesine uymanız gerekecektir .

Profesyonel diş beyazlatma sunuyoruz; harcanan çabayı haklı çıkaracak birçok avantajı var. Diş hekimliği, dişlerinizi güvenle beyazlatabileceğiniz ve istediğiniz sonuca ulaşabileceğiniz en iyi yerdir. Akdeniz Ağız Diş klınik diş beyazlatma, tezgahta satılan tüm ürünlerden daha etkilidir. 

Diş beyazlatma işlemi sakıncalı mı?

Diş beyazlatma işlemi sırasında güvenliğe çok dikkat edilir. Son yıllarda beyazlatma ürünleri büyük ölçüde geliştirildi ancak bazı riskler de mevcut. Ancak bunlar yalnızca protokole uyulmaması durumunda gerçekleşir.

İşte bunlar:

Sıkça Sorulan Sorular

Diş beyazlatma fiyatı 2024 ne kadar? (hekimliğinde’ki diş beyazlatma fiyatları)

Diş beyazlatma fiyatı ve jel ile diş beyazlatma fiyatı 3.000 liradan başlıyor ve 4.500 liraya çıkabilir.

Profesyonel diş beyazlatma fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişmektedir. İşte başlıcaları:

  • ağartma yöntemi;
  • diş renginin derecesi;
  • gerekli oturum sayısı;
  • diş beyazlatmadan önce gerekli diğer prosedürler.

Profesyonelce beyazlatılmış dişlerin, kendini hemen amorti eden karlı bir yatırım olduğunu unutmayın.

Diş beyazlatma işlemi ne kadar sürer?

Akdeniz Ağız Diş ’de diş beyazlatmanın süresi dişlerin başlangıç ​​durumuna ve hastanın aradığı beyazlık düzeyine bağlıdır. Ancak çoğu prosedür 30 ila 60 dakika sürer.

Diş Beyazlatmanın kontrendikasyonları nelerdir?

Ana diş beyazlatmanın  kontrendikasyonlar hamilelik, emzirme, 16 yaşın altındaki çocuklar (emaye henüz oluşmadığında), onkoloji.

 

Diş beyazlatmayı ne sıklıkla yapabiliriz?

Akdeniz Ağız Diş kliniğimizde prosedürün altı ayda bir defadan daha sık tekrarlanması tavsiye edilmez, çünkü o zaman diş minesine zarar verme riski yüksektir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *